Åpne i nettleser
Et inkluderende idrettslag
 
 
 
nettside   Facebook  
 
 
 

Status fra Gol IL

Kjære medlemmer og sponsorer!

Ny utgave av nyhetsbrevet vårt! Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra alle og spesielt sponsorene! Logo presentasjonen sees ved å klikke seg til Gol IL

Vår tanke er at vi presenterer både gruppene og sponsorer i hver utgave! Dersom sponsorene ønsker ett bestemt budskap publisert, gjør vi gjerne det!

Sølvsponsorer vil ha 1 gratis presentasjon i løpet av kalenderåret og arenasponsorer kjøper seg en produktplass, Kr 1500,-

2020 har vært ett år med uventede utfordringer og prøvelser for de fleste – Organisert idrett og kultur, reiseliv og opplevelser – samt de eldre har vært de mest utsatte under denne Covid- 19 «bobla» Regjering og storting har nok en gang trekt gullkortet og gitt næringsliv og frivilligheten noenlunde forutsigbarhet!

Gol IL er stolt av og glad for at nesten samtlige sponsorer har stilt opp for nok en 3 årsperiode! Det er viktig for at vi kan opprettholde avtalen og våre forpliktelser med Gol Kommune for drift av Gol Idrettsarena – vårt fantastiske «tempel» for

Inkludering, glede og aktivitet!

Vil takke alle trenere og frivillige i Gol Il som står på for at barn og ungdom blir tatt så godt vare på og til enhver tid kan oppleve gode spor og blank is😊

Tenk lokalt - kjøp lokalt og vi oppfordrer alle våre medlemmer til å ta jule- og nyttårshandel i Gol.


God Jul og Godt Nytt År!

 

Julehilsen 

Gol IL

 
 
 
 
 

SpareBank 1 Hallingdal Valdres

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er det største lokaleide finanshuset i Hallingdal og Valdres. Vi er lokalisert 9 steder i 9 kommuner. Nærhet og kompetanse skal kjennetegne vårt forhold til markedet.

Vi har en desentralisert struktur, uten hovedkontor. Konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 150 ansatte. SpareBank 1 Hallingdal Valdres er en regional selvstendig sparebank med lokal forankring.

 
Les mer
 
 
 
 

Golsfjellet Alpinsenter

Golsfjellet Alpinsenter er et familievennlig skisenter. Her finner du stort barneområde med slalomløype, bølgbane, porter mm, vi har løyper for nybegynnere og mer utfordrende bakker for den som ønsker det. Mengder med urørt pudder og park med hopp og rails.

For skiklubber er det mulighet å leie hele anlegget i ukedagene dersom man er over 20 personer. Dersom det også er ønskelig med kjøring i helgen er det mulig å få et eget område hvor det er mulighet å sette forskjellig type løypetraseer. Vi er også behjelpelige med å kjøre ut porter i bunter som gjør det enklere og raskere å få satt løypetraseer.

For familier som ønsker å gå langrenn er det preparerte løyper for klassisk og skøyting i direkte tilknytning til alpinanlegget. Det er også mulig å ta heisen til toppen for en enklere start på turen.

 
Les mer
 
 
 
 

Gol Auto

I en årrekke har Nissan, Suzuki og Isuzu vært av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal. Dette er ingen tilfeldighet. Vi tilbyr kvalitet på de produktene vi selger, og ikke minst; det arbeidet vi utfører.

I tillegg er verkstedet tilknyttet Meca Car Service-kjeden og Bobilens Servicekjede. Gjennom disse kjedene kan vi tilby våre kunder som ikke kjører våre bilmerker, et fullverdig alternativ til merkeverksted.

Vårt mål er å være best, og er målet vi jobber med kontinuerlig. I alle avdelinger treffer du fagpersoner du kan stole på, som har stor kunnskap innenfor sitt fagområde. Så, hvis du vurderer å bytte bil eller trenger noen av våre ettermarkedstjenester, kom innom og prøv oss neste gang.

Velkommen innom for en hyggelig bilprat!

 
Les mer
 
 
 
 

Markedsføring mot hyttefolket

I Gol kommune er det over 4000 hytter. Det er en økende byggeaktivitet på fjellet og flere tilbringer også mer tid på hytta enn tidligere. Vi har derfor startet markedsføring av Gol Idrettsarena på "Portalen for hyttefolket" - www.fritidsbolig.net. Dette startet vi med i høstferien og hadde god respons av hyttefolk som ønsket å leie basishallen. Det er også flere som ønsker å benytte seg av vårt klatretilbud. Vi kommer til å gjennomføre flere markedsaktiviteter mot denne målgruppen frem mot jul.

 
Les mer
 
 
 
 
 

Langrennsgruppa

Langrennsgruppa har mye arbeid som skal utføres før snøen daler ned! Ferdigstille Skicrossen, fortsette arbeidet med å skifte ut stolper og lysarmatur. Ny og utbedret parkering vil også ferdigstilles.

 
Les mer
 
 

Alpint/freeski

Gol alpint/freeski er en gruppe med ca. 30 utøvere som driver med alpint, freeski, snowboard og freeride. Det er flest utøvere som driver med freeski. Vi har trening en gang i uken i basishallen i Gol idrettsarena fra høstferien til det er snø i bakken/parken. Da er det organisert trening en gang i uken i bakken til heisen stenger. Fokuset vårt på trening er lek, moro, mestring og det sosiale. Alle uansett alder trener samtidig, og utøverne lærer mye av hverandre.

Denne vinteren skal vi arrangere både alpinrenn og freeski konkurranse. 2.januar skal vi arrangere sonerenn i storslalåm og kretskvalik i slalåm. Sonerennet er for alle aldersgrupper, mens kretskvalik blir for de eldste klassene. 9.januar arrangerer vi sammen med Hallingdal Folkehøgskule, Buskerud freeski cup. Dette er en lavterskel konkurranse i slopestyle hvor ski og snowboard konkurrerer i samme klasse. For mer info om rennene, se terminlisten til Buskerud skikrets.

 
Les mer
 
 

Skøytegruppa

Nå er endelig isen klar på Glitre, etter endel timer dugnad for å legge is og merke banen.

Så nå starter sesongen på is! Vi starter opp med skøyteskole hver torsdag kl 18. Annenhver torsdag vil vi også ha klubbløp, noe alle kan være med på. Vi går 100m ,400m ,500m og 1000m. Disse torsdagene er det vaffel og varm saft og få kjøpt i kiosken.

Vi tar smittevern på alvor, derfor vil vi ha utekiosk og tar bare vipps betaling. Det vil være mulig å skifte inne, men vi fordeler oss og passer på så vi ikke er for mange inne om gangen.

Skøyter har vi også til utleie, for en kveld eller for hele sesongen. Disse er å få leid torsdager fra kl 18.

Velkommen på isen!

 
Les mer
 
 
 

Martin Kilmark

Sport/halladministrator 
Gol Idrettarena

 
Kontakt

Arve Rustberggard

Daglig leder og sponsoransvarlig i Gol IL

 
Kontakt
 
 
 
 
 
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo