Åpne i nettleser
Et inkluderende idrettslag
 
 
 
nettside   Facebook  
 
 
 

Status fra Gol IL

Hei alle medlemmer og sponsorer!

Ønsker alle ett fortsatt godt nytt år!

Kald start på nytt år og nok en smertefull nedstenging grunnet Covid -19.

Gol kommune har valgt å følge nasjonale råd og åpner dermed for at trenings- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år kan starte opp igjen fra onsdag 20.januar. Dette gjelder ordinære trenings- og fritidsaktiviteter både innendørs og utendørs internt i klubber, lag og foreninger. Kamper, cuper, stevner mv må utsettes inntil nye nasjonale anbefalinger foreligger. Men vi har heldigvis fortsatt åpent på Goliat Gym og klatreveggen for våre betalende medlemmer:)

Klatrehallen og Goliat Gym er åpen for individuell trening, med begrensing i antall og husk avstand!

Vi starter året med 1581 medlemmer og håper at vi snart kan vokse til 1600 +

Vi fortsetter med bedriftspresentasjon og våre egne grupper, fortrinnsvis 2 hver måned.

Med ønske om ett sportslig og fremgangsrikt år – TA VARE!

Nyttårshilsen

Gol IL

 
 
 
 
 

SpareBank 1 Hallingdal Valdres

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er et 100 % lokalt eiet finanskonsern bestående av forretningsområdene bank og forsikring. Gjennom sine døtre SpareBank 1 Regnskapshuset Valhall og EiendomsMegler 1 Fjellmegleren tilbyr de også regnskap og eiendomsmegling.

Eierne til konsernet er Sparebankstiftelsen Hallingdal og Sparebankstiftelsen Øystre Slidre og det er de som får overført utbyttet fra konsernet. De tilbakefører midlene igjen, i form av gaver til lokale prosjekter, driftstøtte og til løypekjøring i Hallingdal og Valdres. I løpet av 2020 gav de ut over 14,7 millioner kroner. Slik sikrer SpareBank 1 Hallingdal Valdres at midlene som er tjent opp i konsernet forblir lokalt.

I tillegg er konsernet en betydelig bidragsyter innenfor sponsing og er stolt hovedsponsor til bl.a. Gol Idrettslag. Totalt sponset konsernet i fjor ulike lokale lag og foreninger for over 4 millioner kroner.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres har 9 lokale kontor og ønsker å være en bidragsyter i lokalsamfunnet også ved å sikre lokale kompetansearbeidsplasser. I dag er det omlag 180 antall ansatte i konsernet.

I tillegg til å være et lokalt finanshus for bedrifter, fastboende og hytteeiere i Hallingdal har konsernet også satset tungt på miljø, og er her ledende innenfor sin bransje i Norge på dette. Målet er å gjøre det litt enklere for kundene å ta miljøvennlige og energieffektive valg gjennom ekstra gunstig finansiering. I tillegg har konsernet gjort en rekke tiltak internt og i 2020 ble de kåret til årets Miljøfyrtårnbedrift i Norge.

.

 
Les mer
 
 
 
 

Markedsføring hyttefolket

I Gol kommune er det over 4000 hytter. Det er en økende byggeaktivitet på fjellet og flere tilbringer også mer tid på hytta enn tidligere. Mange hyttefolk tilbringer over 60 døgn på hytta i løpet av året og dette er økende i takt med bruken av hyttekontor. Vi har derfor startet markedsføring av Gol Idrettsarena på "Portalen for hyttefolket" - www.fritidsbolig.net. Dette startet vi med i høstferien og hadde god respons av hyttefolk som ønsket å leie basishallen og bruke klatrehallen.

På bakgrunn av skiklubber som har skisamlinger i Gol er det også interesse for å bruke våre fasiliteter på ettermiddagen - LES MER

Vi kommer til å gjennomføre flere markedsaktiviteter mot hyttefolket frem mot vinterferien og påske.

 
Les mer
 
 
 
 
 

Klatregruppa

Vi ønskjer fleire medlemmer i Gol klatregruppe.

For oss som klubb er det viktig at alle registrerer seg som medlemmer, slik at vi får støtte og kan halde fram med å oppgradere veggen og halde aktiviteten oppe. Vi vil gjerne at ALLE som er innom klatreveggen gjer dette. Det er kjempelett og heilt gratis når du har meldt deg inn i Gol idrettslag.

Slik gjer du det:

Meld deg inn i Gol Idrettslag, og skriv klatregruppe under tilleggsinformasjon. Dette gjer du her !

Om du allereie er medlem i Gol idrettslag, må du logge deg inn på minidrett.no og huke av for klatring som aktivitet under "mine idretter". Om du er foresatt, må du velge klatring for alle born også.

Meldemsskap i klubben gir deg:

· Gratis klubbklatring på onsdagar.

· Rabattar på MOH, Ål adventure og Intersport Gol.

· Rabatt på årskort og drop in i klatreveggen.

 
Les mer
 
 

BUA Gol

Førstemann til BUA!

Hos oss finner du:

- Alpinski
- Jippeski
- Langrennski
- Akebrett
- OneFoot snowski
- Sleddogs
- Truger

 
Les mer
 
 
 

Martin Kilmark

Sport/halladministrator 
Gol Idrettarena

 
Kontakt

Arve Rustberggard

Daglig leder og sponsoransvarlig i Gol IL

 
Kontakt
 
 
 
 
 
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo